clock

Maandag t/m vrijdag

van 09:00 - 17:00 uur

arrow

Aanmelden hulp

Contactformulier

Verblijf

Buiten de kaders durven denken

Inter-Tempus is een organisatie voor innovatieve kleinschalige woonvoorzieningen voor jeugd en jongeren in Noord-Holland. We zijn een gedreven club die buiten de kaders durft te denken om de juiste woonzorg op maat te bieden. We zijn er voor jongeren die in hun leven een kortere of langere periode aangewezen zijn op zorg. Op onze kleinschalige wooninitiatieven krijgen zij een traject op maat, zetten we in op hun behoeften en begeleiden hun groei naar zelfstandigheid. De jongere is in regie.

De client centraal

Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en staan indien nodig paraat. Onze cliënten staan altijd centraal. Wij hebben gesprekken met het kind, de ouders en overige betrokkenen. 

De beste kwaliteit zorg

Doorlopende scholing van onze medewerkers, met omarming van vernieuwende wijze van zorg verlenen.

Flexibel

Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en staan indien nodig paraat. Wanneer er zorg nodig is staan wij klaar.

Werken aan Perspectief

Sommige jongeren hebben in vele verschillende gesloten instellingen gezeten. Zijn van plek naar plek verhuisd. Speciaal voor hen bouwen wij een duurzame plek waar zij zich thuis kunnen gaan voelen, en waar ruimte en tijd is te werken aan perspectief. Met behandeling en begeleiding op maat.

Zelfredzaamheid versterken, perspectief bieden en toe leiden naar dagbesteding/werk en scholing staan bij ons centraal. Samen op zoek gaan naar wie je bent (geworden), wie je wilt zijn en hoe je zingeving ervaart in jouw leven. Om tot goede resultaten en tevreden cliënten te komen is de zorgrelatie van het allergrootste belang. Hier zetten wij op in. Een goede vertrouwensrelatie met de jongere opbouwen is cruciaal. Hoe beter de relatie, hoe groter de kans om de gezamenlijke doelen te halen. Daarom sluiten wij aan bij de leefwereld van de jongere en zijn systeem en staat bejegening bij ons hoog op de agenda.

Eigen regie en autonomie

Zelfredzaamheid versterken, perspectief bieden en toe leiden naar werk en scholing staan bij ons centraal. Samen met de cliënt.

Om tot goede resultaten en tevreden cliënten te komen is de zorgrelatie van het allergrootste belang. Hier zetten wij op in. Een goed vertrouwensrelatie met de jongere opbouwen is cruciaal. Hoe beter de relatie, hoe groter de kans om de doelen te halen. Daarom sluiten wij aan bij de leefwereld van jongere en zijn systeem en staat bejegening bij ons hoog op de agenda.

Scroll naar boven